29 augustus 2017
- €84

Eigen kledij borduren

Deze workshop is volzet

Borduren is weer helemaal in! Eva van het Atelier van Eva V komt terug naar Studio Fijn voor een workshop borduren op textiel.

We zien de mooiste borduurcreaties te koop op Etsy of in onze feed op Instagram. Je kan er een mooie, eigen touch mee geven aan een kledingstuk. Uniek dus!

Je brengt een kledingstuk naar keuze mee waar geen stretch in zit. Denk bijvoorbeeld aan een jeansjasje, -hemd of broek, of een jurk in geweven katoen of linnen. Eva bekijkt samen met jou de haalbaarheid van je idee. Je krijgt een initiatie in een aantal basissteken en leert van haar hoe je tewerk kan gaan.  Ze begeleidt je tijdens de workshop op jouw ritme.

Je hebt voor deze workshop geen ervaring nodig. Op het einde van de workshop heb je verschillende steken onder de knie en heb je een ontwerp klaar. Heb je een grote tekening gekozen, dan kan je die thuis nog verder afwerken.

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

29 augustus 2017
18u30 - 22u

Prijs

84 euro.
Al het materiaal om te borduren is inbegrepen. Je krijgt achteraf ook een borduurring mee naar huis.

Wij voorzien

Wij voorzien een lekker hapje & drankje bij aankomst en garanderen kleine groepen (max. 12p) om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan elke deelnemer.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een item dat jouw-eigen is!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet