2 juni 2019
- €130

Ontwerp & maak je eigen ring in zilver

Deze workshop is volzet

Een nieuw concept: Studio Fijn Ontdekt. We gaan met jullie op locatie en bezoeken de creatieve werkplek van Lies Wambacq, een ontwerpster die unieke juwelen gemaakt, met een vleugje geschiedenis. Jullie krijgen van haar een introductie in haar ambacht dat helemaal haar hart wegdraagt. Je leert haar kennen als creatieve onderneemster.

Daarnaast draait deze workshop ook rond het 'samen creëren'. De techniek waarmee Lies het meeste werkt, is de verloren wastechniek. Dit is een zeer oude, maar ook toegankelijke techniek, dus perfect om onder haar begeleiding zelf mee aan de slag te gaan en zo een zilveren ring te maken. Het voordeel van te werken met verloren was is dat je op voorhand fijne texturen en motieven kan aanbrengen. Misschien vind je hiervoor inspiratie in een voorwerp met een fijn patroon dat je mooi vindt of waar een speciale herinnering aan vasthangt? Na de workshop werkt Lies je ring verder af.

Dit is een inspirerende workshop met een toffe, creatieve madam en een mooie gelegenheid om een ring te maken die volledig jouw stempel draagt!

Waar

Het atelier van Lies Wambacq (Kessel-lo).
Het creatieve gedeelte van de workshop vindt plaats in een voormalige drukkerij, vlakbij haar atelier.

Wanneer

2 juni 2019
13u-16u30

Prijs

130 euro. Hierin is de zilveren ring die je maakt ingebegrepen. Achteraf ontvang je de afgewerkte ring met de post (+6 euro).

Wij voorzien

Wij voorzien een hapje en een drankje en garanderen een kleine groep (max. 10 personen) zodat er voldoende persoonlijke begeleiding is.  

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een item dat jouw-eigen is!

Deze workshop is volzet