1 oktober 2019
- €115

XXL deken armbreien

Deze workshop is volzet

Deze succesvolle workshop mag niet in het lijstje ontbreken! Iedereen in de Kempen moet de winter kunnen doorbrengen met een warm dekentje :-)

Je breit in deze workshop een zacht dekentje met dikke lontwol en je armen als priemen. Het is eenvoudig en snel: in 2,5 uur is je deken zeker klaar. Annelies en Leila van NUÏ leggen je uit hoe je tewerk moet gaan en begeleiden je om tot een mooi resultaat te komen.

Je gebruikt 2,5 kg (!) kwaliteitsvolle Merinowol, die 100 % natuurlijk is en dus ongekleurd. Je kan kiezen tussen twee verschillende (natuurlijke) kleuren : roomkleurig (gebroken wit) en 'greige' (grijs-beige). De wol is inbegrepen in de deelnemersprijs. Je geeft op voorhand door welke kleur je voorkeur krijgt. Hiervoor krijg je van ons enkele weken voor de workshop een aparte mail.

Afmetingen van je dekentje: 100 cm x 180 cm.

Waar

OPGELET, NIEUWE LOCATIE!

Studio Fijn @D'makk+
Westerlosesteenweg 15b
2230 Herselt

Wanneer

1 oktober 2019
19u-21u30

Prijs

115 euro (incl. BTW). Hierin is 2,5 kg kwaliteitsvolle Merinowol inbegrepen.

Wij voorzien

Wij voorzien een drankje en lekkere hapjes en garanderen een voldoende kleine groep (max. 14p) om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan elke deelnemer.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een item dat jouw-eigen is!

Deze workshop is volzet